Advies nodig bij het gebruik van dry aging zakken? bel onze klantenservice 085 - 060 64 66
Dry January | 4+1 GRATIS op alle losse zakken
Advies nodig bij het gebruik van dry aging zakken? bel onze klantenservice 085 - 060 64 66
Dry January | 4+1 GRATIS op alle losse zakken

Wat kun je dry-agen?

Rundvlees wordt het voornamelijkst gerijpt, maar je zou ook Lamsvlees kunnen rijpen. Je moet wel een stuk vlees hebben waar redelijk wat marmering (vet) doorheen loopt, denk hierbij aan entrecote, cote de boeuf en de ribeye. Het vet zorgt door het rijpen voor de smaak en het malse vlees. Als je toch een keer wil proberen om Lamsvlees te Dry-Agen dan moet je wel rekening houden dat je maar maximaal 2 weken mag Dry-Agen venwege de grootte van het dier heeft het minder lang nodig om hetzelfde effect te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Toegevoegd aan je mandje