Advies nodig bij het gebruik van dry aging zakken? bel onze klantenservice 085 - 060 64 66
Startpakket nu voor 37,50
Advies nodig bij het gebruik van dry aging zakken? bel onze klantenservice 085 - 060 64 66
Startpakket nu voor 37,50

Hoe kun je dry-agen?

Dry-Agen moet plaats vinden in een gecontroleerde ruimte waarbij de luchtvochtigheid 85% moet zijn, luchtcirculatie aanwezig moet zijn en een temperatuur tussen de 1 en 4 graden. Hiervoor zou je een dry-aging kast kunnen aanschaffen, maar die zijn redelijk prijzig. Nu met DRYA kan je zelf thuis in je eigen koelkast Dry-Agen! Wel moet je een koelkast hebben die koud genoeg kan worden en niet te vochtig is. Dit kan je meten met een digitale Thermo/Hygrometer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Toegevoegd aan je mandje