Als je de gewenste duur hebt bereikt van het agen van je vlees kan je de korst er afnsijden en in stukken snijden van ongeveer 5cm dik. Dan elk dry-aged biefstuk apart verpakken (vacuum). Je kan de biefstukken max. 3 dagen in de koelkast bewaren. Daarna moet je ze in de vriezer doen om ervoor te zorgen dat het vlees niet gaat bederven en dan al je tijd die je erin hebt gestoken voor niks is geweest. Als je bijvoorbeeld een week later wil genieten van een lekker dry-aged biefstuk, moet je de dry-aged biefstuk 24 uur in de koelkast laten ontdooien. In de vriezer kan je de dry-aged biefstukken een jaar lang bewaren, maar meestal zijn de dry-aged biefstukken binnen een paar dagen op..
Privacyoverzicht
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.