Advies nodig bij het gebruik van dry aging zakken? bel onze klantenservice 085 - 060 64 66
Advies nodig bij het gebruik van dry aging zakken? bel onze klantenservice 085 - 060 64 66
  • Malsheid – De natuurlijke enzym activiteit verbetert de malsheid van het vlees gedurende het rijpings- en droog-proces in de zakken van Drya. Het is dan ook mogelijk om met van nature minder mals vlees een bijzonder mooi resultaat te krijgen.
  • Smaken – De van nature aanwezige smaken in het vlees komen beter naar boven door het gebruik van Drya zakken. De genomen tijd is erg persoonlijk en afhankelijk van de gewenste smaak.
  • Rijpen – Droog rijpen is eenvoudig door gebruik te maken van de Drya zakken, de QCP technologie zorgt voor een micro-klimaat per product. Dit zorgt voor minimaal verlies en maximale voedselveiligheid.
  • Veiligheid – Kruis besmetting is uitgesloten gedurende het rijpings- en drogings-proces doordat de Drya zakken een microklimaat creëren die microbiologisch veilig is per individueel product.
  • Proces – Drogen en opbrengst optimalisatie is verbeterd. De QCP technologie zorgt voor een gelijkmatig droogprocess voor ieder product, mede door de speciaal ontwikkelde vocht afvoerende membraan eigenschappen.
  • Waarde – De standaard waarde van het vlees stijgt eenvoudig wanneer dit gedroogd is met de zakken van Drya met QCP technologie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Toegevoegd aan je mandje