- Malsheid – De natuurlijke enzym activiteit verbetert de malsheid van het vlees gedurende het rijpings- en droog-proces in de zakken van Drya. Het is dan ook mogelijk om met van nature minder mals vlees een bijzonder mooi resultaat te krijgen.
- Smaken – De van nature aanwezige smaken in het vlees komen beter naar boven door het gebruik van Drya zakken. De genomen tijd is erg persoonlijk en afhankelijk van de gewenste smaak.
- Rijpen – Droog rijpen is eenvoudig door gebruik te maken van de Drya zakken, de QCP technologie zorgt voor een micro-klimaat per product. Dit zorgt voor minimaal verlies en maximale voedselveiligheid.
- Veiligheid – Kruis besmetting is uitgesloten gedurende het rijpings- en drogings-proces doordat de Drya zakken een microklimaat creëren die microbiologisch veilig is per individueel product.
- Proces – Drogen en opbrengst optimalisatie is verbeterd. De QCP technologie zorgt voor een gelijkmatig droogprocess voor ieder product, mede door de speciaal ontwikkelde vocht afvoerende membraan eigenschappen.
- Waarde – De standaard waarde van het vlees stijgt eenvoudig wanneer dit gedroogd is met de zakken van Drya met QCP technologie.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.